De Wending en de Hofstee: denk mee!

Nieuws

De Wending en de Hofstee: denk mee!

Wijkcentrum de Hofstee

De voorlopige ontwerpen van wijkcentra De Wending in Hof van Delft en De Hofstee in Tanthof zijn klaar. Denk mee tijdens een van de inloopavonden georganiseerd door de gemeente Delft.

De voorlopige ontwerpen van wijkcentra De Wending in Hof van Delft en De Hofstee in Tanthof zijn klaar. Woon je in de buurt of bezoek je een van deze wijkcentra? De gemeente Delft hoort tijdens een inloopbijeenkomst graag wat je ervan vindt.

Twee inloopbijeenkomsten
De gemeente legt tijdens de bijeenkomst de plannen uit. Er zijn twee bijeenkomsten. Eén voor De Wending en één voor De Hofstee. Aanmelden kan via samenleving@delft.nl. Geef via deze mail jouw naam door. Laat ook weten over welk wijkcentrum je mee wilt praten en het aantal personen waarmee je komt.

  • De Hofstee: 20 september van 19.00 tot 20.30 uur, Sandinoweg 149, Delft
  • De Wending: 22 september van 19.00 tot 20.30 uur, Raamstraat 67, Delft

Voorbereiding
De gemeente heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de nieuwe plannen voor De Wending en De Hofstee. Dat deed ze samen met maatschappelijke organisaties. De plannen zijn tijdens verschillende bijeenkomsten aangescherpt. Er zijn voorstellen gemaakt voor de inrichting van de wijkcentra die hierop aansluiten.

Behoeftes van de bewoners
Met de nieuwe plannen wil de gemeente wijkcentra maken, waarbij de activiteiten voldoen aan de behoeftes van de wijkbewoners. Daarbij is ook gelet op de inrichting van het centrum. Delft telt op dit moment zeven wijkcentra. Als proef is begonnen met wijkcentrum De Wending en wijkcentrum De Hofstee.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.