Kunst en cultuur vanaf 19 mei

Nieuws

Kunst en cultuur vanaf 19 mei

Muziekles

Vanaf 19 mei kun jij weer jouw kunst en cultuur beoefenen in onze wijkcentra. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Vanaf woensdag 19 mei worden de coronamaatregelen voor kunst en cultuur in binnenlocaties verder versoepeld op voorwaarde dat de besmettingscijfers blijven dalen. Dit betekent dat het vanaf volgende week weer mogelijk is om een muziekles te volgen of het dansen te beoefenen in onze wijkcentra. Welke activiteiten precies doorgaan weten we pas als alle voorwaarden duidelijk zijn. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.

Samen houden we het veilig
Wil jij je weer genieten van muziek en dans en andere kunst- en cultuuractiviteiten? Samen houden we het veilig. De veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en vrijwilligers staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze wijkcentra van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Verder gelden de volgende voorwaarden:

  • In de ruimte mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dit is exclusief medewerkers.
  • Voor personen vanaf 18 jaar geldt: individuele beoefening mag. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Dit is exclusief een docent. Bijvoorbeeld: in een ruimte kunnen maximaal 15 tweetallen oefenen of repeteren, exclusief docent.
  • Voor kinderen tot en met 17 jaar geldt: groepslessen en repetities in groepsverband (maximaal 30 personen) zijn toegestaan.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn.
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af als dit nodig is om te kunnen oefenen of repeteren.

Kijk voor alle informatie op rijksoverheid.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.