Oma's Soep Kookdagen

Nieuws

Oma's Soep Kookdagen

Oma soep

Kook samen met jong en oud soep in de strijd tegen eenzaamheid

Elke 2e maandag van de maand kun je in wijkcentrum de Hofstee terecht voor Oma's Soep Kookdagen.

Oma’s Soep is Nederlands’ bekendste merk voor lekkere, verse soepen en maaltijden naar recept van oma. Door haar opbrengsten in te zetten voor sociale impact, is Oma’s Soep de grootste eenzaamheidbestrijder en vieren wij het leven met alle ouderen in Nederland.

Eenzaamheid onder ouderen is een groot en groeiend probleem. Bijna de helft van alle ouderen in Nederland voelt zich regelmatig eenzaam. De verwachting is dat het aantal ouderen de komende 20 jaar zal verdubbelen. Gelukkig zijn we in Nederland met genoeg mensen om te voorkomen dat het aantal eenzame ouderen ook verdubbelt.

Oma’s Soep probeert zoveel mogelijk senioren te helpen door met jong en oud samen gezellig soep te maken. Gezelligheid en structureel contact zijn hierbij het belangrijkste.

Aan Oma's Soep Kookdagen zijn GEEN kosten verbonden voor deelnemers en vrijwilligers.

Lees hier meer over de Oma's Soep Kookdagen.

Interesse? Bel of app Eline: 06-27477520

Oma soep2

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.