Wijkcentrum De Vleugel

Wijkcentrum De Vleugel

Wijkcentrum de Vleugel

Activiteiten
Ben jij op zoek naar een leuke activiteit? Kijk hier welke activiteiten bij ons wijkcentrum georganiseerd worden: activiteiten wijkcentrum de Vleugel. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met de organiserende partners.

Ruimtes
Te reserveren ruimtes bij Wijkcentrum de Vleugel zijn: 

 • Grote zaal
  De grote zaal heeft een oppervlak van 157m2, voorzien van tafels en stoelen voor grotere groepen (ca. 75 personen). Maar ook is de ruimte goed te gebruiken voor lichamelijke activiteiten, zoals peuterdans, volksdans, yoga, seniorengymnastiek, koersbal e.d.
 • Kleine zaal
  De kleine zaal is voorzien van tafels en stoelen voor ca. 30 personen en heeft een oppervlakte van 93 m2.
 • Keuken
  De keuken bevindt zich in het midden van het wijkcentrum en is hierdoor een centraal punt.
 • Huiskamer/ontmoeting (1e verdieping)
  Deze ruimte straalt een huiselijke sfeer uit en is voorzien van banken en stoelen. De ruimte is geschikt voor ca. 12 personen, heeft een oppervlakte van 45 m2 en een informeel karakter.
 • Huiskamer/ontmoeting (begane grond)
  Deze ruimte straalt een huiselijke sfeer uit en is voorzien van banken en stoelen. De ruimte is geschikt voor ca. 12 personen, heeft een oppervlakte van 49 m2 en een informeel karakter.
 • Ontmoetingsruimte (jongeren)
  Deze ruimte biedt plaats aan 15 personen, heeft een oppervlakte van 104 m2. en is voorzien van banken en een barretje. Door dit informele karakter is de ruimte geschikt voor vrijblijvende en ongedwongen activiteiten.
 • Activiteitenruimte(s)
  In totaal zijn er vier ruimtes die qua inrichting iets weg hebben van een klaslokaal. Met een schoolbord en opstelling van tafels en stoelen, dus prima te gebruiken voor cursussen. De ruimtes bieden ruimte aan ca. 15 personen en hebben een oppervlakte van zo’n 50 m2.

Adresgegevens
Wijkcentrum De Vleugel
Aart van der Leeuwlaan 4
2624 LD Delft

Contactpersoon: Joyce Hendriks
Tel: 06 34617115
E-mail: j.hendriks@sportfondsen.nl

Bereikbaarheid

Wijkcentrum De Vleugel ligt in de wijk Voorhof, achter het winkelcentrum de Hoven en is met openbaar vervoer goed te bereiken. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.