Wijkcentrum De Parel

Wijkcentrum De Parel

Wijkcentrum de Parel


Activiteiten
Ben jij op zoek naar een leuke activiteit? Kijk hier welke activiteiten bij ons wijkcentrum georganiseerd worden: activiteiten wijkcentrum de Parel. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met de organiserende partners.

Ruimte
Te reserveren ruimtes bij Wijkcentrum de Parel:

 • Grote recreatiezaal (1e verdieping)
  De grote recreatiezaal is voorzien van tafels en stoelen voor ca. 40 personen en heeft een oppervlak van 107m2. Ook is alleen het vloeroppervlak te gebruiken voor lichamelijke activiteiten, zoals koersbal, seniorengymnastiek, yoga of dans. Gezien de ligging en bereikbaarheid komen hier veel senioren en dus zou ook bijvoorbeeld een cursus als valpreventie prima in deze ruimte gegeven kunnen worden. De zaal grenst aan de keuken door middel van een uitgiftepunt waardoor het ook eenvoudig is om koffie, thee e.d. in deze ruimte te verzorgen.
 • Keuken (1e verdieping)
  De keuken heeft een professionele RVS horeca inrichting en is voorzien van een professioneel gasfornuis, vaatwasser, koeling en spoelbak. Tevens is er een koffiezetapparaat, waterkoker en divers keukengerei aanwezig. De ruimte is
  geschikt voor het verzorgen van maaltijden voor groepen. Door ook gebruik te maken, afhankelijk van de beschikbaarheid, van één van de aangrenzende ruimtes, kan de maaltijd ook genuttigd worden of kan de theorie voor een kookcursus gegeven worden. De keuken heeft een oppervlak van 23 m².
 • Zaal 1 (1e verdieping)
  Deze zaal biedt plaats aan 12 personen en heeft een oppervlak van 35 m².
 • Zaal 2 (1e verdieping), crearuimte
  Deze zaal biedt plaats aan 12 personen en heeft een oppervlak van 40 m².
 • Bewegingsruimte/huiskamer (begane grond)
  Deze zaal biedt plaats aan 30 personen en heeft een oppervlak van 98 m².
 • Ontmoetingsruimte
  Deze zaal biedt plaats aan 25 personen en heeft een oppervlak van 81 m².
 • Venstertafel
  Deze zaal biedt plaats aan 8 personen en heeft een oppervlak van 25 m².

Adresgegevens
Wijkcentrum De Parel
Van Beresteynstraat 99
2614 HE Delft

Contactpersoon: Joyce Hendriks
Tel: 06 34617115
E-mail: j.hendriks@sportfondsen.nl

Bereikbaarheid en toegankelijkheid
Wijkcentrum de Parel is centraal gelegen in Delft in de wijk Voorhofdijkshoorn. Het centrum is te bereiken met bus 81 richting de Kuyperwijk. Uitstappen bij de halte Van Adrichemstraat. Hierna is het ongeveer vijf minuten lopen naar het wijkcentrum.
Tevens is er vrij parkeren in de omgeving. Het centrum heeft een lift waardoor het ook toegankelijk is voor mindervaliden.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.