Wijkcentrum BuitenGewoon

Wijkcentrum BuitenGewoon

Wijkcentrum The Culture

Bij wijkcentrum BuitenGewoon zijn de volgende ruimtes te huur:

Recreatie-/sportruimte
Deze ruimte is voorzien van een vloer die geschikt is voor sportieve activiteiten. De ruimte is 61m2 en kan gebruikt worden door groepen tot maximaal 15 personen. De apparatuur die aanwezig is, kan gebruikt worden, maar ook het vloeroppervlak biedt voldoende mogelijkheden voor trainingsvormen zoals yoga of circuittraining.

Grote recreatiezaal
Een typische recreatiezaal voor jongeren, voorzien van banken, een barretje, tafeltennistafel en tafelvoetbal. Ook deze ruimte is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van informatieavond tot informele bijeenkomsten voor (jonge) groepen. De ruimte is in totaal 152m2 en de grote ruimte kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld (peuter)dans.

Adresgegevens
Wijkcentrum BuitenGewoon
Mozartlaan 670
2625 CZ Delft

Contactpersoon: Michel den Os
Tel: 06 14315857
E-mail: m.denos@sportfondsen.nl

Bereikbaarheid
Wijkcentrum BuitenGewoon ligt in de wijk Buitenhof. Het is gelegen in het parkje Buitenhof en beschikt ook over een buitenterrein. Dit speelveld is geschikt om bijvoorbeeld te basket- of voetballen, maar ook is het mogelijk om er te skaten. Het centrum beschikt over een groot voorterrein en biedt hierdoor ook de mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.