Over ons

Van harte welkom bij Welzijn Delft

Over Sportfondsen Welzijn
Sinds 1 april 2015 beheert Sportfondsen Welzijn Delft de wijk- en jongerencentra in Delft. Sportfondsen is een grote landelijke organisatie die in 90 gemeenten, ruim 300 locaties exploiteert variërend van sportaccommodaties tot wijkcentra.

Welzijnsactiviteiten
In de wijkcentra in Delft worden diverse welzijnsactiviteiten georganiseerd. Het gaat om activiteiten die bijdragen aan het zo lang mogelijk mee blijven doen aan het maatschappelijke leven. De wijkcentra hebben hier een belangrijke rol in. De gemeente vindt het belangrijk dat zeker voor kwetsbare groepen, de activiteiten dichtbij in de wijk of buurt worden georganiseerd. 

Verhuur
Behalve dat er in deze centra (welzijns)activiteiten georganiseerd worden, is het ook mogelijk om de centra onder meer te gebruiken voor particuliere en verenigingsactiviteiten. Ieder centrum heeft verschillende ruimtes, die verhuurd kunnen worden voor uiteenlopende activiteiten.

Over Sportfondsen

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Sportfondsen geeft energie

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.