Wijkcentrum Het Buitenhuis

Wijkcentrum Het Buitenhuis

Wijkcentrum het Buitenhuis2

Activiteiten
Ben jij op zoek naar een leuke activiteit? Kijk hier welke activiteiten bij ons wijkcentrum georganiseerd worden: activiteiten wijkcentrum het Buitenhuis. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met de organiserende partners.

Ruimtes
Het wijkcentrum beschikt over diverse ruimtes die in te zetten zijn voor verschillende doeleinden.

 • Kleine zaal
  De kleine zaal is 68 m2 en beschikt over tafels en stoelen die gebruikt kunnen worden voor diverse activiteiten. Het is uiteraard ook mogelijk om de ruimte te gebruiken voor activiteiten waarbij geen meubilair nodig is.
 • Keuken
  De keuken is volledig ingericht voor het bereiden van maaltijden voor (grote) groepen, maar is ook prima te gebruiken voor kookcursussen. Het oppervlakte is 35 m2 en sluit aan op de grote zaal. In het Buitenhuis zijn ook andere zalen, die afhankelijk van de beschikbaarheid, ook te gebruiken zijn voor theorie of het eventueel nuttigen van de gemaakte maaltijd.
 • Cursusruimte
  De cursusruimte is 53 m2 en beschikt over voldoende tafels en stoelen die in diverse opstellingen gebruikt kunnen worden. Door de grote ramen en het natuurlijke licht is de ruimte uitermate geschikt voor creatieve doeleinden. Er is tevens een waterpunt aanwezig in de ruimte.
 • Huiskamer / Vergaderruimte
  Deze ruimte heeft een oppervlak van 52 m2 en is door het informele karakter en inrichting geschikt voor bijvoorbeeld vertrouwelijke en ongedwongen bijeenkomsten. De ruimte heeft een gezellige zithoek, maar ook staan er voldoende tafels en stoelen voor bijvoorbeeld vergaderingen of cursussen.
 • Grote zaal
  De grote zaal sluit aan op de keuken en is uitermate geschikt voor grote groepen. Met 115 m2 is deze ruimte de grootste zaal in het wijkcentrum. De tafels en stoelen zijn in diverse opstellingen te plaatsen. Maar ook is het vloeroppervlak te gebruiken voor bijvoorbeeld lichte lichamelijke activiteiten, zoals volksdansen, seniorengymnastiek of koersbal.

Adresgegevens
Wijkcentrum het Buitenhuis
Buitenhofdreef 274
2625 RE Delft

Contactpersoon: Floris Dekker
Tel: 06 20018176
E-mail: f.dekker@sportfondsen.nl

Bereikbaarheid en toegankelijkheid
Wijkcentrum het Buitenhuis ligt in de wijk Buitenhof. De wijk Buitenhof is een groene en ruim opgezette wijk. De wijk biedt veel speelplekken en sportveldjes voor de jeugd. Maar ook veel ouderen wonen met plezier in deze wijk.

Het wijkcentrum is met tram 1 en 9 goed te bereiken en er is tevens voldoende parkeergelegenheid. Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden (mindervalidentoilet aanwezig).

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.