Locaties

Totaal zijn er negen wijkcentra in Delft die onder het beheer van Sportfondsen Welzijn Delft vallen. In deze centra worden wekelijks verschillende activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen.

Zelf een activiteit organiseren?
Ben je op zoek naar een ruimte om een activiteit te organiseren, dan kun je ook terecht in één van de wijkcentra. Er zijn ruimtes voor 3 tot 80 personen, die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. De ruimtes zijn eenmalig of voor meerdere weken te huur.

Voor het reserveren van een ruimte in één van de wijkcentra in Delft kunnen inwoners, verenigingen of bedrijven online terecht op zoekenboek.nl. Deze site is 24-uur per dag bereikbaar en hier kan direct gereserveerd en afgerekend worden. Bewoners uit Delft krijgen extra korting op de genoemde huurbedragen.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je uiteraard een vrijblijvende afspraak maken om de ruimte te bekijken. Neem hiervoor contact op met de beheerder van de betreffende locatie. De contactgegevens vind je op de locatiepagina.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.